Datum: 10-09-2020

De WKO Experttool van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (OD NZKG) is genomineerd voor de Innovatieprijs Handhaving en Toezicht 2020! Uit de 31 inzendingen heeft de vakjury de tool genomineerd voor de eindstrijd, samen met vier andere projecten. Op 3 november worden de winnaars van de juryprijs en de publieksprijs bekend gemaakt tijdens het Toezichtfestival 2020.

Met de WKO Experttool heeft de OD NZKG een instrument ontwikkeld dat een beter inzicht geeft in het functioneren van open bodemenergiesystemen waarin warmte-koude opslag plaatsvindt. In Noord-Holland zijn ruim 600 van dergelijke systemen. Vooral bedrijven en instellingen maken hiervan gebruik voor de klimaatbeheersing van hun gebouwen.

De jaarlijkse Verkiezingen Handhaving en Toezicht worden georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, de Inspectieraad en VIDE. Hiermee benadrukken zij de kwaliteiten van het toezichts- en handhavingsvak en zetten succesvolle projecten in het zonnetje. Naast de innovatieprijs, waarvan de vakjury de winnaar bepaalt, is er een publieksprijs. Hiervoor kan iedereen van 7 oktober tot 1 november stemmen op de vijf geselecteerde projecten.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gebracht van onze werkzaamheden en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Stem