Cover publieksjaarverslag 2021

Datum: 19-04-2022

Hoe pakken we de cocktail van geuren aan in Tuindorp Oostzaan en hoe betrekken we de inwoners hierbij? Hoe bewegen we ondernemers om energie te besparen? Welke maatregelen hebben we genomen bij Tata Steel en hoe informeren we omwonenden? Bij welke ruimtelijke projecten zijn we betrokken? Wat is onze rol bij de aanpak van ondermijning en hoe werken we hierin samen met de politie? Dit en meer lees je in de allereerste versie van ons publieksjaarverslag.

In 2021 behaalden we mooie resultaten. We scherpten vergunningen aan, zoals bij Tata Steel en Olam Cocoa, waardoor hun uitstoot fors omlaag gaat. We hebben flinke stappen gezet in het verbeteren van de communicatie met inwoners. Zoals met de ingebruikname van het loket in Wijk aan Zee en de spreekuren die we daar houden. Maar ook met de vele bewonersbijeenkomsten. In het publieksjaarverslag krijg je een kijkje in de keuken van ons werk en blikken we terug op 2021.

Wil je weten wat we nog meer hebben bereikt? Bekijk het publieksjaarverslag hier.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gebracht van onze werkzaamheden en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Stem