Datum: 29-10-2019

Op dinsdagavond 29 oktober is onze nieuwe website in de lucht gegaan. In feite zijn het drie nieuwe websites die toegespitst zijn op verschillende bezoekers.

  • odnzkg.nl – voor algemene informatie over wat de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied doet en voor wie, over onze werkvelden, projecten en aanpak bij aandachtsbedrijven;
  • loket.odnzkg.nl – waar ondernemers, inwoners en opdrachtgevers terecht kunnen voor hun meldingen, vergunningaanvragen, het inzien van publicaties et cetera;
  • werkenbij.odnzkg.nl – voor mensen die, net als wij, de toekomst van alle kanten bekijken en interesse hebben in werken bij de Omgevingsdienst.

De drie websites zijn dus toegespitst op verschillende bezoekers. Door het loskoppelen van het digitale Loket kunnen we een meer gebruiksvriendelijke website bieden met betere zoekmogelijkheden, bijvoorbeeld door middel van een uitleg per formulier/product.

Wij werken doorlopend aan het verbeteren van onze dienstverlening, ook met deze nieuwe websites, en we vragen uw begrip voor mogelijke problemen in de opstartfase.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gebracht van onze werkzaamheden en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Stem