Afscheid Emmy Meijers

Datum: 26-02-2021

Emmy Meijers heeft op 25 februari afscheid genomen als algemeen directeur van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (OD NZKG). Na een werkzaam leven van 40 jaar, waarvan de laatste 6,5 jaar bij de OD NZKG, gaat ze met pensioen.

Emmy is 40 jaar actief geweest in veel aspecten van de fysieke leefomgeving, zoals milieu, duurzaamheid, natuur, verkeer, vervoer en zoet en zout water. Vanuit acht organisaties heeft ze zowel op het gebied van uitvoering, kennis- en beleidsontwikkeling gewerkt. 

Eigen DNA

Donderdag nam Emmy (digitaal) afscheid van de collega’s bij de OD NZKG. In haar tijd bij de Omgevingsdienst heeft ze zich ingezet om van de voormalige milieu- en bouwdiensten van de gemeenten Haarlemmermeer, Zaanstad en Amsterdam en provincie Noord-Holland, die in 2014 samen de OD NZKG vormden, één dienst te maken met een eigen DNA.

Stevig op de kaart

Emmy ging uitdagingen pragmatisch en kordaat te lijf en had altijd een positieve blik op de zaken. Zij heeft de OD NZKG met haar aanpak stevig op de kaart gezet. 

We danken Emmy voor haar inzet en wensen haar alle goeds.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gebracht van onze werkzaamheden en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Stem