Datum: 14-03-2018

Landal GreenParks heeft het 100ste pre-advies van het Kernteam EED in ontvangst genomen. Landal is ambitieus ten aanzien van de energiebesparing op haar bungalowparken. Reden genoeg voor het Kernteam EED om de bevoegde gezagen te adviseren en akkoord te gaan met het onderzoek dat Landal naar de besparingsopties heeft uitgevoerd.

Met de adviezen aan de bevoegde gezagen streeft het Kernteam EED naar een gelijk speelveld voor de bedrijven. Het Kernteam EED bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente Utrecht, gemeente Leeuwarden, OD Noordzeekanaalgebied, OD Zuid Holland Zuid, OD Haaglanden, OD West Holland, OD Midden Holland, het Gelders Stelsel van 7 Omgevingsdiensten, OD Flevoland & Gooi/Vechtstreek, OD Midden- en West-Brabant, RUD Zuid Limburg en de DCMR. OD Noordzeekanaalgebied coördineert het Kernteam.

Met dit 100ste advies zijn meer dan 15.000 vestigingen in Nederland door het Kernteam beoordeeld op de energiebesparingsverplichting en vervoermanagement. Lees hier het pre-advies dat voor Landal is opgesteld.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gebracht van onze werkzaamheden en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Stem