10 jaar OD

Datum: 10-05-2023

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied bestaat 10 jaar! Samen met onze opdrachtgevers, de bedrijven en inwoners uit de omgeving en onze eigen medewerkers blikken we in 10 delen terug op het verleden. Met spraakmakende interviews, verrassende weetjes en mooie beelden laten we zien wat we hebben gedaan, bereikt en betekend voor de omgeving. En natuurlijk hoe we met elkaar ook in de toekomst blijven staan voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving voor ons allemaal.

In deel 1 kijken oud-directeur Emmy Meijers en huidig directeur Loes de Maat terug op de groei die de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied heeft doorgemaakt – en welke uitdagingen zij tegenkwamen op hun pad. Ook lees je dat een van onze eigen medewerkers het zelf nog best moeilijk vindt om minder plastic afval te produceren en wat de 10-jarige Noa zou doen als zij de baas was over de omgeving. En wist je dat onze dienst in 2018 betrokken was bij het onschadelijk maken van een grote zeemijn uit de Tweede Wereldoorlog?

Dit en meer lees je in 10 jaar onze Omgevingsdienst Noordzeekanaal gebiedvan Toen naar Nu!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gebracht van onze werkzaamheden en projecten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Stem